Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla Scouteria käyttöympäristössäsi.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan kokeilu yhdessä!

Scouterista yhteiskäyttöajoneuvo

Kaupunkien autoilua rajoitetaan ja tilaa saavat uudet ajoneuvot. Yhteiskäyttöajoneuvona Scotuer mahdollistaa pidemmätkin matkat, vaikkapa joukkoliikenteen asemilta kaupungin sydämeen.

Scouter tarjoaa rajapinnan kaluston hallinnalle, joten voit etähallita ajoneuvoja tarpeesi mukaan. Sinulle parhaiten sopivan liiketoimintamallin rakentaminen Scoterin alustalle on helppoa.

Scouterissa on myös paljon hyvin erottuvaa ja helposti muokattavaa mainospintaa. Pienellä kustannuksella koko ajoneuvon voi brändätä mainostettavan yrityksen väreillä ja logoilla.

Scouter on suuniteltu viimeisen mailin kuljetuksiin

Suurin osa kaupunkien lähijakelusta voidaan hoitaa kevyillä ajoneuvoilla. Verkkokauppojen toimitukset, pikakuljetukset, ruoan jakelu ja kauppatavaroiden jakelu kaupunkialueilla hoituvat helposti ja edullisesti Scouterilla luontoarvoja kunnioittaen.

Modulaarisen suunnittelunsa myötä Scouterin käyttöaikaa on helppo kasvattaa akustoa lisäämällä ja kuljetuskapasiteettia muokata yksilöidyillä tavaratilaratkaisuilla.

Scouterin kantavuus on 250 kg, joten sillä toimittaa suurenkin määrän paketteja kerralla. Polttoainekustannuksia ei ole ja keveytensä ansiosta virrankulutus on pieni. Tämän edukkaammin lähijakelua ei voi tehdä kuljettajaystävällisesti.

Täydellinen liikkumisratkaisu matkailuyrityksille

Matkailuyritykset tarvitsevat kuljetusratkaisuja sekä lomailijoille että huoltokäyttöön.

Matkailijoiden vuokrakäytössä Scouter mahdollistaa kohteiden välisen kulkemisen niin lapsiperheille kuin vanhemmallekin väestölle ja jopa liikuntarajoitteisille. Vierekkäin istuen lomakohteeseen tutustuminen on erittäin palkitsevaa ja hauskaa!

Huoltokäytössä Scouter tarjoaa edullisen ja hiljaisen tavan hoitaa mm. majoituskohteiden perussiivoukset ja -huolto.

Hanki Scouterit yrityksesi käyttöön vaikka edullisesti liisaamalla! Pienellä aloituskustannuksella saat investointisi pian tuottamaan.

Yhteistyössä mukana