Varausehdot

Toimittaja: Scouter Mobility Oy, Korkeakoulunkatu 6, 33720 Tampere. Y-tunnus: 2516260-4

Sopimus varaamisesta

Asiakas varaa Scouter ajoneuvon ensimmäisestä tuotantoerästä hyväksymällä nämä varausehdot, antamalla pyydetyt tiedot ja maksamalla varausmaksun 199.00 euroa. Asiakas saa Scouterin alennettuun hintaan 8,490.00 € (sis. alv 24%) mikäli tämä on varannut Scouterin 31.12.2019 mennessä tai niin kauan kuin ensimmäinen valmistuserä on kokonaan varattu. Loppuhintana asiakkaalle jää maksettavaksi 8,291.00 euroa sekä mahdollinen rahtimaksu. Loppuhinta maksetaan toimituksen yhteydessä osapuolten välisen kauppasopimuksen mukaisesti.

Scouter ajoneuvo

Scouter on moottorilla varustettu polkupyörä ja se kuuluu Euroopan Unionin säädösten mukaiseen ajoneuvoluokkaan L1E-A. Scouteria saa kuljettaa ilman ajokorttia ja sillä saa ajaa kevyenliikenteenväylillä. Asiakkaan pitää ottaa Scouterille liikennevakuutus.

Scouteria on tuotettu esituotantokappaleita, joita Asiakas on voinut nähdä tai kokeilla. Lopulliseen sarjatuottevaan Scouter -versioon voi vielä tulla muutoksia.

Scouterille haetaan tyyppihyväksyntää ja sen suunniteltu teollinen tuotanto aloitetaan alkuvuodesta 2020.

Scouterilla on voimassa normaali valmistajan antama takuu.

Varaaminen

Asiakas varaa Scouterin hyväksymällä nämä varausehdot, antamalla pyydetyt tiedot ja maksamalla varausmaksun. Scouter Mobility Oy vahvistaa varauksen sähköpostilla.

Scouterin toimittaminen

Toimitamme Scouterin kotiinkuljetuksena. Tällöin perimme erillisen rahtimaksun. Scouterin voi noutaa myös ilman erillistä maksua valmistajan varastosta. Scouter toimitetaan asiakkaalle viimeistään toukokuun 2020 loppuun (31.5.2020) mennessä. Riippumatta edellä selostetusta, Scouter Mobility Oy:llä on oikeus toimittaa Scouter myös ennen edellä mainittua määräpäivää. Scouter Mobility Oy ilmoittaa toimituksesta ja/tai mahdollisuudesta noutaa Scouter asiakkaalle ilman aiheetonta viivytystä.

Huom! Emme toimita ulkomaille.

Varauksen peruuttaminen ja varausmaksun palauttaminen

Varauksella on täysi 14 vuorokauden peruutusoikeus. Peruutusilmoitus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa varausvahvistuksen vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava siitä sähköpostilla osoitteeseen .

Jos Asiakas päättää perua varauksen yli 14 vuorokauden kuluttua varausvahvistuksen vastaanottamisesta, Scouter Mobility Oy palauttaa asiakkaalle 50% varausmaksusta (99,50 euroa). Edellä selostetun varausmaksun palautuksen edellytyksenä on, että peruutus on tehty viimeistään 31.1.2020 mennessä. Mikäli peruutus tapahtuu 31.1.2020 jälkeen, asiakkaalla ei ole oikeutta saada varausmaksua takaisin.

Edellä selostetusta huolimatta asiakas on halutessaan oikeutettu saamaan varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin, mikäli Scouter Mobility Oy ei pysty toimittamaan Scouteria näissä ehdoissa esitetyn aikataulun mukaan. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa näissä ehdoissa ilmoitetusta. Varausmaksun palautusoikeuden käyttämisestä on ilmoitettava sähköpostilla osoitteeseen 14 vuorokauden kuluessa edellä mainitusta ilmoituksesta.

Jos asiakas peruuttaa varauksen ja tämä on oikeutettu varausmaksun palautukseen, palautamme asiakkaalle varausmaksun ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Maksutavat

Käytämme maksunvälittäjänä Paytrail Oy:n maksujärjestelmää, joten käytössä on Paytrail Oy:n hyväksymät maksutavat.

Loppuhinnan hintalaskelma:

Kokonaishinta: 8,490.00 euroa (sis. alv. 24%). Rahtimaksun asiakas maksaa erikseen.


Varausmaksu: – 199.00 euroa


Asiakkaalle jäljelle jäävä kokonaismaksu, mikäli tämä ei ole oikeutettu alennukseen: 8,291.00 euroa (sis. alv 24%)

Vastuunrajoitus

Scouter Mobility Oy ei missään tilanteessa ole vastuussa mistään asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneista välillisistä vahingoista. Scouter Mobility Oy:n vastuu ei missään tapauksessa voi ylittää sitä summaa, jonka asiakas on suorittanut Scouter Mobility Oy:lle näiden ehtojen perusteella.

Scouter Mobility Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia varausehtoihin.