Tietosuojaseloste

Rideascout Oy

Tietosuojaseloste
Henkilötietolain (523/99) 10 §
EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

Päivitetty 10.5.2019
 

  1. Rekisterinpitäjä

    Rideascout Oy

  2. Rekisterin nimi

    Markkinointi- ja uutiskirjerekisteri

  3. Rekisteriasioista vastaava henkilö

    Yhteyshenkilö
    Nimi: Petri Pitkänen
    Organisaatio: Rideascout Oy
    Katu: Korkeakoulunkatu 6
    Postinumero ja toimipaikka: 33720 Tampere
    Puh. 050 486 7487
    Sähköpostiosoite:

  4. Rekisterin käyttötarkoitus

    Rideascout Oy käyttää markkinointi- ja uutiskirjerekisterin tietoja asiakassuhteiden hoitamiseen ja viestintään sekä markkinointitarkoituksiin. Käsittely perustuu asiakassuhteen hoitamiseen, rekisteröidyn suostumukseen tai rekisterinpitäjän oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

  5. Rekisterin tietosisältö

    Rekisterissä käsitellään rekisterin käyttötarkoituksen mukaisia tarpeellisia tietoja:

    Yhteystiedot: nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, henkilön edustama yritys tai organisaatio.
    Muut asiakkaan itse antamat tiedot

  6. Tietolähteet

    Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään tapahtumailmoittautumisten, kampanjoiden, palautteiden ja uutiskirjetilauksien yhteydessä. Muita tietolähteitä ovat erilaiset asiakas- ja yhteystyökontaktit sekä henkilökohtainen myyntityö. Henkilötietoja voidaan joskus ostaa kertaluonteiseen markkinointikäyttöön myös ulkopuolisista rekistereistä.

  7. Tietojen luovutus ja siirto

    Tietoja ei luovuteta ilman rekisteröidyn lupaa muuten kuin lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa tai viranomaisten vaatimusten edellyttämällä tavalla.

    Rekisterin käyttötarkoituksen mukaisien tehtävien hoitoon voidaan käyttää alihankkijoita ja tietoja voidaan siirtää EU-/ETA-alueen ulkopuolelle, jos se on palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tällöin rekisterinpitäjä huolehtii sopimuksin lainsäädännön edellyttämällä tavalla tietosuojan riittävästä tasosta.

  8. Tietojen säilytysaika

    Rekisterinpitäjä säilyttää tietoja vain niin kauan, kun on tarpeen rekisterin käyttötarkoituksen kannalta.

  9. Rekisterin suojaus

    Tietokannat, joihin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu, siten ettei ulkopuolella ole niihin pääsyä. Pääsy tietoihin on vain niillä, joilla se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi.

  10. Tarkastus- ja korjausoikeus, sekä oikeus tietojen poistamiseen

    Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa perua uutiskirjetilauksensa.

    Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä rekisteriin on talletettu, oikeus vaatia virheellisen henkilötiedon korjaamista ja oikeus saada tietonsa poistetuksi rekisteristä. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitämme asiaankuuluvalla tavalla.

    Tarkastus-, korjaus- tai poistopyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

  11. Siirto- ja kielto-oikeus

    Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen, ja käsittely suoritetaan automaattisesti.

    Rekisteröidyllä EU:n tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukainen oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen.

    Siirto- ja kielto-oikeus astuvat voimaan 25.5.2018.

  12. Toiminta-ohjeet

    Koskien henkilötietojen tarkistus-, oikaisu- ja/tai poistamispyyntöjä, ota yhteyttä Rideascout Oy:n markkinointi- ja uutiskirjerekisterin yhteyshenkilöön.

  13. Tietosuojaselosteen muuttaminen

    Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta. Lainsäädännön niin vaatiessa ilmoitamme siitä rekisteröidyille.